Betaalmethoden

Bij happypaella.nl kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

iDeal

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Overboeking

Indien u kiest voor overboeking kunt u het bedrag overmaken, onder vermelding van het bestellingsnummer, naar:

Rekeningnummer (IBAN): NL22 KNAB 0723342865

Ten name van: Happy Paella

Bancontact / Mister cash (BE)

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL. Voor meer informatie zie www.giropay.de.

PayPal

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@happypaella.nl om de betaling aan te richten.

Creditcard

Indien u wilt betalen met creditcard kan dit ook door voor PayPal te kiezen. U kunt hiermee namelijk ook betalen met uw creditcard zonder PayPal-account/rekening.

Achteraf betalen onder Rembours

Betalen aan de transporteur is voor de meeste producten ook mogelijk. Bij bezorging rekenen wij € 12,50 administratiekosten voor betaling onder rembours (pin of contant). Deze zelfde kosten gelden ook bij contant betalen bij afhalen. Pinnen bij afhalen is ook mogelijk en kosteloos. NB: niet alle producten zijn af te halen.

Capayable – Achteraf betalen | Alleen voor klanten in Nederland

Met Capayable betaal je achteraf door middel van een digitale acceptgiro. Deze optie bieden wij vanaf een bedrag van € 50,-. Het maximum bedrag bij deze betaaloptie is € 350,- als u bij ons een eerste aankoop doet en zodra u een volgende aankoop doet is het maximumbedrag € 600,-. Kijk voor meer informatie op www.capayable.com.

Het is niet altijd fijn dat u eerst moet betalen en pas later uw bestelling ontvangt. Achteraf betalen met Capayable brengt hier verandering in. U ontvangt eerst uw bestelling thuis en beslist dan of u het product betaalt of retour stuurt

Achteraf betalen met Capayable werkt als volgt:

 • Je kiest bij de betaalopties voor Achteraf betalen van Capayable
 • Je vult je gegevens in en Capayable controleert of je gebruik kan maken van het Achteraf betalen.
 • Wanneer je wordt goedgekeurd, wordt je bestelling meteen geplaatst.
 • De bestelling wordt verder verwerkt door de webwinkel.
 • Op het moment dat de webwinkel je bestelling verzendt ontvang je de factuur per e-mail, hierop worden ook de betaalgegevens vermeld. Het is mogelijk dat de e-mail terecht komt in je spambox, controleer deze voor de zekerheid even als je nog geen factuur hebt ontvangen.
 • Na het ontvangen van de factuur, heb je 14 dagen de tijd om te bepalen of je de bestelling houdt en betaalt of retour stuurt. Wanneer je een artikel terugstuurt, ontvang je een aangepaste factuur.
 • Indien er niet binnen de aangegeven termijn betaald wordt, zullen er herinnering- en/of incassokosten worden gerekend.

Waarom gebruik maken van Capayable?

 • Er is bij het plaatsen van je bestelling geen betaalpas of kaartlezer nodig.
 • Eerst ontvangen, beslissen en dan pas betalen.
 • Betalen wanneer het jou uitkomt, binnen 14 dagen.
 • Alleen betalen voor de producten die jij houdt!

Heb je vragen of Capayable?

Voor meer informatie over achteraf betalen, of het lukt je niet om deze mogelijkheid te kiezen verwijzen we je door naar de website van Capayable, www.capayable.com

Gespreid betalen met Capayable

Capayable voert voor Happypaella.nl het volledige achteraf betaalproces en het in 3 termijnen betalen uit. Dit betekent dat je na de levering van Capayable een e-mail met betaallink ontvangt om het (de) gekochte product(en) achteraf of in 3 termijnen te betalen. U kunt bij Happypaella.nl ook gespreid betalen in 3 termijnen tot € 3000,-. Capayable is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Hoe werkt het:

 • Je kiest bij het afrekenen voor Gespreid betalen van Capayable.
 • Het minimum aankoopbedrag is € 100,- , het maximum aankoop bedrag mag € 3000,- zijn
 • Je vult de gegevens in en Capayable controleert ‘real-time’ of je gebruik kan maken van Gespreid betalen. Wanneer je bestelling wordt goedgekeurd, betaal je direct de eerste termijn.
 • De bestelling wordt vervolgens verwerkt door het magazijn.
 • Nadat je de bestelling hebt ontvangen stuurt Capayable tijdig informatie per e-mail over het betalen van de tweede en derde betaaltermijn.
 • Indien de betaling niet op tijd is ontvangen dan worden er uiteraard administratiekosten in rekening gebracht.
 • Dit betalingswijze is alleen mogelijk indien opgegeven adres hetzelfde is dan het leveringsadres.

Waarom gebruik maken van betaling in 3 termijnen met 0% rente?

 • Flexibel betaalgemak, betalen wanneer het jou uitkomt
 • Niet in één keer een groot bedrag van je rekening
 • Geen rente, BKR-controle en/of leningsovereenkomst
 • Geniet nu al van de bestelling en betaal de rest binnen 60 dagen
Zoeken