Heerlijk tafelen met de hele familie

Happy Paella Kookworkshop Almere

Iedereen houdt van lekker eten. Maar lekker eten klaarmaken is lang niet altijd eenvoudig. En dan nemen we er ook nog langKookworkshop Almere niet altijd de tijd voor. Wil je graag beter leren koken, maar vind je het ook belangrijk dat je nieuwe kookvaardigheid ook echt in de praktijk kunt brengen? Dan moet je zeker even verder lezen. Happy Paella biedt namelijk een kookworkshop in Almere aan, die je heel veel leuke maar ook praktische kennis oplevert en daarnaast vooral erg leuk is.

 Paella leren koken in onze kookstudio in Almere

Natuurlijk leer je bij onze kookworkshop in Almere paella koken. Maar paella is niet als de meeste andere gerechten. Paella kan eenvoudig en zeer uitgebreid. Als snelle eepansmaaltijd voor het hele gezin, die ook bij een drukke agenda zo op tafel staat. Maar ook op de Spaanse manier. Dat is een proces van een paar uur, met volop aandacht voor tapas. Vanzelfsprekend leer je bij onze kookworkshop in Almere dat laatste, maar je krijgt volop de kans om er je eigen gerecht van te maken. Want paella is niet altijd en overal hetzelfde. Dat is zo in Spanje en dus ook hier in Nederland. Maak er je eigen gerecht van en maak dit klaar als een lekkere maaltijd voor door de week, of ga uitgebreid koken en tafelen met familie. Met paella kan het allebei.

Een praktische kookles in Almere

Kookstudio Almere

De paella kookworkshop in Almere van Happy Paella is vooral een leuke activiteit, die je zowel samen als alleen kunt doen. Alhoewel; paella maken doe je nooit alleen. Zeker niet bij onze kookcursus in Almere. In kleine groepjes ga je aan de slag met paella en natuurlijk de bijbehorende tapas. Ook voor een drankje wordt natuurlijk gezorgd. Net als in Spanje is het maken van paella bij ons vooral een sociale gelegenheid, waar zeker niet te veel haast bij komt kijken. Wel een prettige en sociale sfeer en begeleiding van een professionele kok. En ook de maaltijd zelf ontbreekt niet. Waar een professionele kok gewend is te maaltijden te maken die hij zelf niet opeet, ga je als cursist van onze paella kookworkshop wel uitgebreid je eigen paella proeven. Want dat doet een Spanjaard natuurlijk ook.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 085 2012 283 of stuur een e-mail naar info@happypaella.nl.

Zoeken