Kookworkshop in Almere?

workshop paella maken in almere

Een paella kookcursus, het vernieuwende bedrijfsuitje

Paella komt oorspronkelijk uit Valencia en is en een typisch Spaans hoofdgerecht. Al sinds de 8e eeuw wordt in deze regio de typische rijst verbouwd. In deze periode werden lokale producten als ingrediënten gebruikt. Veel van deze ingrediënten vinden we nog steeds terug in de huidige recepten. Tegenwoordig bestaan er veel variatiemogelijkheden. Zowel vis, schaaldieren en konijn als groenten gebruiken we in het originele recept. Tijdens onze kookcursus Almere leert u tevens hoe u tapas als voorgerecht maakt. Dit wordt gevolgd door het op traditionele wijze klaarmaken van paella. Uiteraard afgesloten met een Spaans dessert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kookworkshops in Almere als teambuilding

U staat tijdens de kookworkshop Almere onder begeleiding van de Happy Paella chef. Hij legt u precies uit wat de werkwijze is. Paella kan op veel verschillende manieren klaargemaakt worden. Traditioneel worden er vis en zeevruchten gebruikt, maar ook een bereiding met konijn of kip is mogelijk. De speciale rijst mag natuurlijk niet ontbreken. Dit is een rijst met een korte en dikke korrel. De rijst heeft een groot absorberend vermogen, iets dat bij het maken van paella vereist is. Voorafgaande aan de kookles Almere informeert de chef u over de Spaanse ingrediënten. Deze worden zorgvuldig voor u geselecteerd en geïmporteerd. Uiteraard worden in onze kookstudio Almere alleen de beste verse ingrediënten gebruikt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
workshop paella koken in almere

Een overzicht van de mogelijkheden

STOERE TAPAS PLANK & SALADE – voorgerecht

 • Salade van pomodori tomaat, zoete ui en tonijn (een Spaanse klassieker)
 • Albongidas met tomatensaus (gehaktballetjes)
 • Kippenvleugeltjes met knoflook en paprika
 • Manchego
 • Tortilla
 • Krokant ambachtelijk brood met huisgemaakte Aioli

Tussengerecht

Gazpacho

Hoofdgerecht – keuze uit de volgende paella mogelijkheden. Deze kunnen gecombineerd worden afhankelijk van de grote van de groep*.

 • Paella vis en vlees
 • Paella vlees
 • Paella vis
 • Paella vegetarisch

 

Nagerecht

Meringue met creme en rood fruit

Afsluiter | Altijd inclusief
Koffie en thee
Dranken

Alle kookworkshops zijn inclusief:

 • 1 glas huiswijn / bier / fris en onbeperkt karaffen water met munt en citroen. Als afsluiter koffie, thee. **

Prijzen kookworkshops

€ 42,50 (exclusief BTW) – 2 gangen | Hoofdgerecht + 1 gang naar keuze ***

€ 49,50 (exclusief BTW) 3 gangen | Hoofdgrecht + 2 gangen naar keuze ***

€ 54,50 (exclusief BTW) 4 gangen ***

* De paella’s worden gemaakt in groepjes van 5 – 6 personen. Afhankelijk van de grote van de groep zullen er diverse soorten paella’s gemaakt worden.

**  Tijdens de workshop en diner is het mogelijk om meerdere drankjes te nuttigen op nacalculatie. Het is mogelijk om de drankjes achteraf te betalen middels factuur of elke deelnemer kan direct na de kookworkshop afrekenen bij een van de medewerkers van Happy Paella.

*** Prijzen zijn geldig bij een groep van minimaal 15 personen. Alle deelnemers van kookworkshop Almere krijgen de recepturen uitgewerkt mee naar huis. Standaard word er een paella gemaakt en afhankelijk van het gekozen arrangement bepaalt u samen met Happy Paella welke gang (-en) u er nog bij wilt hebben.

Onze moderne kookstudio op de stadsboerderij in Almere

Happy Paella verzorgt de kookworkshops in de kookstudio van stadsboerderij de Kemphaan in Almere. Deze locatie is een prachtig biologisch bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt; dit past helemaal in het straatje van Happy Paella. Bij ons ligt de focus op pure smaken. Lekker eten begint namelijk bij producten van topkwaliteit.

U bent even weg uit de drukke stad, even weg van het werk werk en u kunt volop genieten van de omgeving. De boerderij is gevestigd in een groot natuurgebied in Almere, Flevoland. De boerderij is voorzien van een luxe kookstudio met een prachtig ruime keuken compleet met keukenapparatuur van top kwaliteit. Als het weer het toelaat dan zullen we de workshop buiten geven, bij voorkeur in de zon. Deze locatie is ideaal voor uiteenlopende gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon voor een gezellig dagje uit.

Bent u op zoek naar een kookworkshop in Amsterdam? In het uitklapmenu bovenaan deze pagina vindt u meer informatie over onze locaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het perfecte uitje voor uw bedrijf. Een workshop paella maken!

Samen met uw werknemers, collega’s of zakelijke relaties een uniek uitje beleven? Happy paella geeft kookworkshops voor bedrijven waarin teambuilding centraal staat en weten als geen ander waarnaar u op zoek bent. Zo creëer je samen met ons een culinaire band met uw team en met paella. Kom nu samen koken met onze professionele chef voor een gegarandeerd geslaagd paella belevenis.

Contactinformatie

Boek direct via onderstaand formulier de paella workshop in onze kookstudio in Almere

De kookcursus vormt een samenspel van ontspanning, creativiteit en professionaliteit. Naast een stukje geschiedenis leert u gebruik te maken van originele kookbenodigdheden zoals de speciale pan en brander. Wist u bijvoorbeeld dat het woord ‘tapas’ is afgeleid van het Spaanse woord ‘afdekken’ en dat de paella pan een ondiepe pan is? U hoort nog veel meer wetenswaardigheden over paella en tapas tijdens de kookcursus Almere. Kom met uw vrienden, familie, collega’s of partner naar de kookstudio Almere. Ook alleen bent u van harte welkom. Meldt u aan en beleef een culinair avontuur in onze moderne kookstudio Almere.

!! Wegens drukte hebben wij tijdelijk de kookworkshop aanvragen stop gezet. Helaas hebben wij voor de aankomende tijd geen ruimte om kookworkshops aan te nemen. Excuus voor het ongemak.!!

Zoeken