Kookworkshop in Amsterdam?

Een paella kookcursus, het vernieuwende bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een kookworkshop in het centrum van Amsterdam? Happy Paella wil de lekkerste paella die u ooit zult proeven introduceren in Nederland. Wij bieden gezellige paella kookworkshops in Amsterdam aan waar samen koken in een ongedwongen sfeer centraal staat. Onze chefs hebben op basis van authentieke smaken uit de Spaanse keuken zelf recepturen ontwikkeld en opgezet met de achterliggende gedachte dat het niet te ingewikkelde moet zijn om zelf paella te maken. Onze kookworkshops zijn ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes en familiereünies. Mocht u hier meer informatie over willen, neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
kookworkshop amsterdam
paella kookles bedrijfsuitje

Onze kookworkshops als perfecte teambuilding

De gehele middag of avond van de Amsterdamse kookworkshop zal tussen de 4 en 5 uur duren. Bij ontvangst krijgt u van ons een drankje en zodra alle deelnemers gearriveerd zijn zal de gepassioneerde chef van kookstudio Amsterdam u een korte uitleg van het programma geven. Tijdens onze kookcursus Amsterdam gaat u een aantal klassieke tapas maken en vervolgens zullen we een heerlijke paella bereiden. Tijdens de kookworkshop geeft onze Happy Paella-chef u een uitleg over de ingrediënten en de bereidingswijze. U wordt zo stap voor stap begeleid bij het maken van de meest smaakvolle paella. De recepturen zijn dermate eenvoudig opgezet dat u gegarandeerd samen met uw groepje tot een goed eindresultaat komt.

Zodra alle deelnemers klaar zijn met koken gaan jullie genieten van alle smaakvolle gerechten. Als afsluiter serveren wij koffie en thee.

Happy Paella kookstudio Amsterdam

De kookstudio in Amsterdam ligt op een unieke locatie waar volop ontwikkeld wordt; de houthavens. De keuken is compleet vernieuwd en is voorzien van de meest moderne apparatuur. Daarom is deze keuken ideaal voor uw culinaire beleving. De kookstudio is centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Wij zijn erg trots dat wij onze kookworkshop in deze prachtige keuken mogen geven.

Wilt u graag op een van onze andere locaties de kookworkshop volgen? Wij bieden o.a. de kookworkshops aan in Almere en Weesp.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
kookstudio amsterdam

Onze menusuggestie

STOERE TAPAS PLANK & SALADE – voorgerecht

 • Salade van pomodori tomaat, zoete ui en tonijn (een Spaanse klassieker)
 • Albongidas met tomatensaus (gehaktballetjes)
 • Kippenvleugeltjes met knoflook en paprika
 • Manchego
 • Tortilla
 • Krokant ambachtelijk brood met huisgemaakte Aioli

Tussengerecht

Gazpacho

Hoofdgerecht – keuze uit de volgende paella mogelijkheden. Deze kunnen gecombineerd worden afhankelijk van de grote van de groep*.

 • Paella vis en vlees
 • Paella vlees
 • Paella vis
 • Paella vegetarisch

 

Nagerecht

Meringue met creme en rood fruit

Afsluiter | Altijd inclusief
Koffie en thee
Dranken

Alle kookworkshops zijn inclusief:

 • 1 glas huiswijn / bier / fris en onbeperkt karaffen water met munt en citroen. Als afsluiter koffie, thee. **

Prijzen kookworkshops

€ 42,50 (exclusief BTW) – 2 gangen | Hoofdgerecht + 1 gang naar keuze ***

€ 49,50 (exclusief BTW) 3 gangen | Hoofdgrecht + 2 gangen naar keuze ***

€ 54,50 (exclusief BTW) 4 gangen ***

* De paella’s worden gemaakt in groepjes van 5 – 6 personen. Afhankelijk van de grote van de groep zullen er diverse soorten paella’s gemaakt worden.

**  Tijdens de workshop en diner is het mogelijk om meerdere drankjes te nuttigen op nacalculatie. Het is mogelijk om de drankjes achteraf te betalen middels factuur of elke deelnemer kan direct na de kookworkshop afrekenen bij een van de medewerkers van Happy Paella.

*** Prijzen zijn geldig bij een groep van minimaal 15 personen. Alle deelnemers van kookworkshop Amsterdam krijgen de recepturen uitgewerkt mee naar huis.

Meer informatie voor bedrijven

Samen met uw werknemers, collega’s of zakelijke relaties een unieke uitje beleven? Happy paella geeft kookworkshops voor bedrijven waarin teambuilding centraal staat. Wij weten als geen ander waarnaar u op zoek bent. Zo creëer je samen met ons een culinaire band met uw team en met paella. Kom nu samen koken met onze professionele chef voor een gegarandeerd geslaagd paella belevenis. Onze locatie is een zeer representatief ingericht pand waar u zowel relaties, collega’s of werknemers naar kunt uitnodigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contactinformatie

Vraag direct een offerte aan voor de paella kookworkshop in de kookstudio van Happy Paella in Amsterdam!

!! Wegens drukte hebben wij tijdelijk de kookworkshop aanvragen stop gezet. Helaas hebben wij voor de aankomende tijd geen ruimte om kookworkshops aan te nemen. Excuus voor het ongemak.!!

Zoeken