De leukste kookworkshop in Weesp

In een ongedwongen sfeer paella leren maken!

Bent u op zoek naar een kookworkshop in Weesp? Happy Paella wil de heerlijkste paella die u ooit zult proeven introduceren in Nederland. Wij bieden gezellige paella kookworkshops aan waar samen koken in een ongedwongen sfeer centraal staat. Onze chefs hebben op basis van authentieke smaken uit de Spaanse keuken zelf recepturen ontwikkeld en opgezet met de achterliggende gedachte dat het niet te ingewikkelde moet zijn om zelf paella te maken. Onze kookworkshops zijn ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes en familiereünies. Bent u alleen of met een kleine groepje? Meld u dan aan bij onze open inschrijvingen. Mocht u hier meer informatie over willen, dan kunt u altijd contact met ons op nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
kookworkshop Weesp
Paella Kookworkshop Weesp

Wat kunt u verwachten tijdens een kookworkshop?

De kookworkshop zal inclusief eten 4-5 uur duren. U krijgt bij aankomst uitleg over het verloop van de kookworkshop. In deze workshop gaan we een aantal leuke tapas en uiteraard paella maken! Onze chefs geven uitleg over de benodigde ingrediënten en hoe je die samen combineert. Vervolgens gaat u in groepjes aan de slag met het maken van paella. De unieke recepturen zijn zo opgezet dat het niet ingewikkeld is om zelf paella te maken en een fantastische smaak te creëren.

Uiteraard zult u met alle deelnemers genieten van al het lekkers dat we op tafel hebben gezet. Als afsluiter hebben we een echt Spaans dessert en bij de koffie nog een zoete verassing.

Kookstudio de theetuin in Weesp

In de prachtige keuken van het in 1875 gebouwde Theehuis vindt de sfeervolle kookworkshop van Happy Paella plaats. Kookstudio de Theetuin wordt voor diverse gelegenheden als zakelijke bijeenkomsten of verjaardagen verhuurd. Het huis heeft een prachtig tuin met bijzondere planten en bloemen. Laat u inspireren door deze unieke locatie met een heerlijke kookbelevenis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Kookstudio Weesp

Onze menusuggestie

STOERE TAPAS PLANK & SALADE – voorgerecht

 • Salade van pomodori tomaat, zoete ui en tonijn (een Spaanse klassieker)
 • Albongidas met tomatensaus (gehaktballetjes)
 • Kippenvleugeltjes met knoflook en paprika
 • Manchego
 • Tortilla
 • Krokant ambachtelijk brood met huisgemaakte Aioli

Tussengerecht

Gazpacho

Hoofdgerecht – keuze uit de volgende paella mogelijkheden. Deze kunnen gecombineerd worden afhankelijk van de grote van de groep*.

 • Paella vis en vlees
 • Paella vlees
 • Paella vis
 • Paella vegetarisch

 

Nagerecht

Meringue met creme en rood fruit

Afsluiter | Altijd inclusief
Koffie en thee
Dranken

Alle kookworkshops zijn inclusief:

 • 1 glas huiswijn / bier / fris en onbeperkt karaffen water met munt en citroen. Als afsluiter koffie, thee. **

Prijzen kookworkshops

€ 42,50 (exclusief BTW) – 2 gangen | Hoofdgerecht + 1 gang naar keuze ***

€ 49,50 (exclusief BTW) 3 gangen | Hoofdgrecht + 2 gangen naar keuze ***

€ 54,50 (exclusief BTW) 4 gangen ***

* De paella’s worden gemaakt in groepjes van 5 – 6 personen. Afhankelijk van de grote van de groep zullen er diverse soorten paella’s gemaakt worden.

**  Tijdens de workshop en diner is het mogelijk om meerdere drankjes te nuttigen op nacalculatie. Het is mogelijk om de drankjes achteraf te betalen middels factuur of elke deelnemer kan direct na de kookworkshop afrekenen bij een van de medewerkers van Happy Paella.

*** Prijzen zijn geldig bij een groep van minimaal 15 personen. Alle deelnemers van kookworkshop Almere krijgen de recepturen uitgewerkt mee naar huis.

Kookworkshop Weesp voor bedrijven

Samen met uw werknemers, collega’s of zakelijke relaties een unieke uitje beleven? Happy Paella geeft kookworkshops voor bedrijven waarin teambuilding centraal staat. Wij weten als geen ander waarnaar u op zoek bent. Zo creëer je samen met ons een culinaire band met uw team. Kom nu samen koken met onze professionele chef voor een gegarandeerd geslaagde paella belevenis.

Wilt u liever een kookworkshop in Amsterdam of een kookworkshop in Almere volgen? Bekijk dan snel de betreffende pagina’s.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contactinformatie

Vraag direct een offerte aan voor de paella kookworkshop in de kookstudio van Happy Paella in Weesp

Bent u geïnteresseerd geraakt om samen met uw collega’s of vrienden een kookworkshop te volgen? Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Wilt u liever telefonisch uw wensen doornemen? Neem dan contact op via 0852012283. Wij horen graag van u!

!! Wegens drukte hebben wij tijdelijk de kookworkshop aanvragen stop gezet. Helaas hebben wij voor de aankomende tijd geen ruimte om kookworkshops aan te nemen. Excuus voor het ongemak.!!

Zoeken