De lekkerste paella recepten

Het team van Happy Paella heeft speciaal voor u paella recepten ontwikkeld die eenvoudig te bereiden zijn. De recepten zijn met natuurlijke en verse ingrediënten/producten bereid en de smaak is elke keer weer super, het enige wat wij tegen u kunnen zeggen is “Probeer het eens uit en u zult proeven!“.  Paella maken is nog nooit zo smakelijk geweest! Na lang nadenken en uittesten hebben wij een aantal recepten opgezet die voor thuis eenvoudig te maken zijn, u proeft de echte paella zoals wij denken dat hij het lekkerst is. Momenteel bieden wij een aantal recepten aan zoals paella mixta, paella met vis en paella met vlees of uiteraard de klassieker paella valenciana met konijn en tuinbonen en een paella met konijn, saucijzen en tuinbonen.

In alle recepten zult u terug zien dat wij zoveel mogelijk met verse ingrediënten werken omdat dit de smaak echt veel beter maakt dan met producten die volgestopt zijn met E nummers. De ingrediënten zijn vaak iets duurder maar wij vinden de smaak zoveel beter dat het de investering waard is. Zo werken wij bijvoorbeeld met echte arroz bomba / paella rijst (arroz bomba geeft een mooie bite aan de paella wat een groot verschil is met normale rijst) en natuurlijke vis bouillon (caldo) / kip bouillon (caldo). Een van de geheimen van onze recepten is toch wel de sofrito die Happy Paella zelf bij een kleine leverancier uit Spanje afneemt. Dit product zijn wij op onze ontdekkingsreis naar de beste paella ingrediënten tegen gekomen en we hebben hier nooit meer afstand van gedaan. Sofrito geeft een mooie smeuïge smaak aan de paella die zonder sofrito moeilijk te realiseren is.

Wat erg bijzonder is dat wij veel mensen deze recepturen hebben laten proeven en een aantal daarvan zijn in het begin heel terug houdend omdat ze slechte ervaringen hebben met paella. 99% van deze mensen denken na het proeven van deze recepten direct anders (positief) over paella. De meesten zijn zelfs direct fan van paella omdat ze het echt heerlijk vinden. Dit komt voornamelijk omdat de recepten niet te vissig zijn en een mooie balans hebben in vis en vlees.

Bent u enthousiast over onze recepten en wilt u het leren van een echte paella chef? Happy Paella geeft kookworkshops op diverse mooie locaties in Almere, Amsterdam en Weesp. De kookworkshops geven wij aan bedrijven en aan particulieren, de kookworkshop zit boordevol energie en de chef legt u met alle liefde alles uit over het gerecht paella.

Ons team is maandelijks bezig met het uitbreiden van de sectie paella recepten dus houd de website goed in de gaten. In de toekomst zullen wij per recept ook een filmpje maken zodat het nog eenvoudiger word om het paella recept te bereiden. Heeft u een vraag over een recept of product dan kunt u ons uiteraard altijd contacten via ons contactformulier, u kunt ons ook bellen op het telefoonnummer 085 201 22 83. Het team van Happy Paella is bereikbaar van 09.00 in de ochtend tot 21.00 in de avond van maandag t/m zaterdag. Zoals wij altijd zeggen Happy Paella en eet smakelijk!

Zoeken