Recept klassieke sangria

De lekkerste sangria als aanvulling op een smaakvolle paella.
Recept Afdrukken
Klassieke sangria met sinaasappel, limoen en zomerfruit
De heerlijkste Spaanse klassieke Sangria dat u ooit zult proeven.
Keuken Spaans
Prep Tijd 5-10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 1 stuks citroen (schoongeboend)
  • 2 stuks sinaasappels (schoongeboend)
  • 1 stuks limoen (schoongeboend)
  • 1 doosjes Zomerfruit (250 g, diepvries)
  • 1 fles Rode wijn
  • 175 ml sinaasappellikeur
  • 1 liter lemon lime (frisdrank, fles 1.5 liter)
  • ijsklontjes
Keuken Spaans
Prep Tijd 5-10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 1 stuks citroen (schoongeboend)
  • 2 stuks sinaasappels (schoongeboend)
  • 1 stuks limoen (schoongeboend)
  • 1 doosjes Zomerfruit (250 g, diepvries)
  • 1 fles Rode wijn
  • 175 ml sinaasappellikeur
  • 1 liter lemon lime (frisdrank, fles 1.5 liter)
  • ijsklontjes
Instructies
  1. Snijd de limoen, citroen en sinaasappels in zo dun mogelijke schijfjes en doe ze in een grote kan. Voeg het zomerfruit toe. Doe 6 ijsklontjes erbij.
  2. Schenk de wijn, likeur en frisdrank erbij. De sangria is klaar als het diepvriesfruit is ontdooid; dit duurt ca. 15 min. Serveer in grote wijnglazen.
Notities

 

 

Zoeken